Parkeergarage

Vervang de verlichting in de parkeergarage voor energiezuinige LED verlichting. Goed licht draagt bij aan een hoger gevoel van veiligheid in de parking.

Parkeergarage met ledverlichting

Veiligheidsgevoel

Verlichting is van grote invloed op hoe we een parkeergarage ervaren. De hoeveelheid licht en montage volgens een passend verlichtingsplan dat donkere plekken elimineert geeft de bezoeker een gevoel van veiligheid. De lange levensduur voorkomt plaatselijke uitval van verlichting.

[supsystic-form id=21]

Duurzame energiezuinige ledverlichting

Milieu

Energie die niet wordt gebruikt hoeft men ook niet op te wekken. De reductie van co2 uitstoot heeft een positieve bijdrage op de luchtkwaliteit.

Geld besparen

Met energiezuinige led verlichting bespaart u 65 tot 80% op de energierekening. De gemiddelde terugverdientijd is 1 – 4 jaar. Geen enkele investering in duurzaamheid heeft een kortere terugverdientijd. Daarnaast bespaart u ook op de vervangingskosten. Een ledlamp gaat 5 keer langer mee.

Lease ledverlichting
vinkje-paars

Certificeringen

Green-key, ISO milieu, de overheid, branche organisaties en andere belanghebbenden stellen hun eigen eisen aan verlichting. Met een quickscan bepalen we uw huidige situatie, stellen we vast aan welke eisen u moet voldoen.

 

Meteen aan de slag

[supsystic-form id=21]