Gastvrijheid

Vervang de verlichting in uw bedrijf voor LED verlichting. idLED is specialist in energiezuinige maar sfeervolle LED verlichting voor de sector gastvrijheid. Wij bieden gerichte oplossingen voor uw hotel, bar, restaurant, congrescentrum etc. Wij helpen onze klanten te voldoen aan de eisen van Green Key certificering. idLED heeft niet alleen oog voor verduurzamen. Een korte terugverdientijd en de sfeer die verlichting brengt zijn voor ons net zo belangrijk.

hotel ledverlichting_1

Licht bepaalt uw uitstraling

De kleur, warmte, helderheid, intensiteit en de gebruikte techniek van verlichting hebben veel invloed op klanttevredenheid bij bedrijven in de gastvrijheidsindustrie. In een slecht verlichte ruimte voelt uw gast zich minder op zijn gemak. Warm licht brengt een dito sfeer, maar overdag voelt dit warme licht onbewust een beetje vreemd aan. Licht bepaalt ook in hoge mate hoe aantrekkelijk uw gerecht of drankje eruit ziet. De verlichtingsadviseurs van id LED zijn gespecialiseerd in het maken van  verlichtingsplannen voor de horeca. 

[supsystic-form id=18]

Duurzame energiezuinige ledverlichting

Verzuim reduceren

Slechte verlichting zorgt voor een hoog verzuim. Maar met een goed verlichte werkplek zijn medewerkers gezonder, gelukkiger en productiever.

Uw werkplek

Een goed verlichte werkplek is belangrijk om geconcentreerd en efficient te kunnen werken. Helaas is goed licht niet vanzelfsprekend. De verlichtingsadviseur adviseert de juiste verlichting.

Geld besparen

Met energiezuinige led verlichting bespaart u 65 tot 80% op de energierekening. De gemiddelde terugverdientijd van onze klanten in de gastvrijheidsindustrie is 1 – 2 jaar. Vanwege de lange openingstijden in de sector zijn de branduren hoog en daarmee verkort de terugverdientijd aanzienlijk. Geen enkele investering in duurzaamheid heeft een kortere terugverdientijd.

Milieu

Energie die niet wordt gebruikt hoeft men ook niet op te wekken. De reductie van co2 uitstoot heeft een positieve bijdrage op de luchtkwaliteit.

Lease ledverlichting
vinkje-paars

Overheid

De arbodienst stelt hoge eisen aan verlichting op de werkplek en deelt boetes uit wanneer hieraan niet word voldaan. Er zijn specifieke eisen voor verschillende werkzaamheden.

Green key

Green key stelt speciale eisen aan uw verlichting. Met een gratis verlichtingsscan bepalen we uw huidige situatie en stellen we vast aan welke eisen u nu en in de toekomst moet voldoen.

 

Meteen aan de slag

[supsystic-form id=18]