Kantoor

Vervang de verlichting op kantoor voor energiezuinige LED verlichting. Onze specifieke verlichtingsoplossingen voor kantoor dragen eraan bij dat uw medewerkers prettig werken.

kantoor vergaderruimte ledverlichting

Zonder licht geen zicht

De kleur, warmte, helderheid, intensiteit en de gebruikte techniek van verlichting hebben veel invloed op hoe we een bedrijf ervaren. Zowel in positieve als negatieve zin. Met de juiste verlichting zet u uw bedrijf in het zonnetje.

[supsystic-form id=19]

Duurzame energiezuinige ledverlichting

Verzuim reduceren

Slechte verlichting zorgt voor een hoog verzuim. Maar met een goed verlichte werkplek zijn medewerkers gezonder, gelukkiger en productiever.

Uw werkplek

Een goed verlichte werkplek is belangrijk om geconcentreerd en efficient te kunnen werken. Helaas is goed licht niet vanzelfsprekend. De verlichtingsadviseur adviseert de juiste verlichting.

Geld besparen

Met energiezuinige led verlichting bespaart u 65 tot 80% op de energierekening. De gemiddelde terugverdientijd is 1 – 4 jaar. Geen enkele investering in duurzaamheid heeft een kortere terugverdientijd.

Milieu

Energie die niet wordt gebruikt hoeft men ook niet op te wekken. De reductie van co2 uitstoot heeft een positieve bijdrage op de luchtkwaliteit.

Lease ledverlichting
vinkje-paars

Overheid

De arbodienst stelt hoge eisen aan verlichting op de werkplek en deelt boetes uit wanneer hieraan niet word voldaan. Er zijn specifieke eisen voor verschillende werkzaamheden.

Certificeringen

ISO milieu, branche organisaties en andere belanghebbenden stellen hun eigen eisen aan verlichting. Met een quickscan bepalen we uw huidige situatie, stellen we vast aan welke eisen u moet voldoen.

 

Meteen aan de slag

[supsystic-form id=19]