Green Key

idLED helpt bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt om hun Green key certificering te behalen door de juiste verlichting te adviseren en te installeren. De ruime openingstijden met daglicht en in het donker gekoppeld aan het belang van een goede sfeer stellen heel andere eisen aan de verlichting in de horeca. idLED specialiseert zich in specifieke oplossingen om dit te ondervangen.

Wat is Green Key?

Hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidsindustrie. Het keurmerk laat aan de gasten zien dat in het betreffende bedrijf het milieu gespaart word zonder dat men inboet op comfort.

Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, ledverlichting, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming.

De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit).

Green Key Logo

Meer weten?

Bezoek de Nederlandse website van Green Key.
Website

Bezoek de website van de Nederlandse keuringsinstantie Green Leisure.
Green Leisure

Gastvrijheid

idLED heeft specifieke oplossingen voor uw hotel, bar, restaurant, conferentie- of congrescentrum, vakantiepark en diverse bedrijven in de vrijetijdsindustrie zoals zwembaden, sporthallen maar ook casino’s etc.

Natuurlijk is in de gastvrijheids sector de sfeer zeer bepalend voor het succes van de onderneming. Moderne ledverlichting valt niet te vergelijken met het koude licht van de eerste generatie ledlampen, integendeel zelfs. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de verlichting in uw zaak kan aanpassen aan alle mogelijke omstandigheden. Extra daglicht in de zomer overdag, sfeervol gedimd en warm licht op een winteravond. Verbeter de uitstraling van uw bedrijf en verminder tegelijkertijd uw Co2 uitstoot!

Meer weten? Bezoek de pagina gastvrijheid of vraag een adviesgesprek aan.